MENÜ

minecraft !!!
Csak a kébzeleted szap határt

zombi:Nem nagy kond csak kell ütni gyorsan mert őő ha meg ütt téged 4-szer véged hangja az is nagyon szép xD lassú nem gyors csak ilyen zombi fajta van.

 

 

Barlang pok:Ez nem olyan ami a felszinen van ez kisebb és ha jól megnézzittek akor láthattjátok hogy 1 kis kék szin van a fején ez a ok fajta meg bir csipni és le megy az életed.

 

 

Felszini pok:Ez nem mérgez de felmászik mindenhova néha barlang bányában is találkozhatunk velle de leginkább a fellszinen van.

 

 

 

Ez csak a legujabb minecraft-ban jelentmeg vagy esetleg fejlesztésel-ben a neve:Silverfish.Kis bogarak amikből újabb bogarak spawnolhatnak (teremhetnek) mikor megtámadod őket, és kőből is előjöhetnek mikor éppen szét törni akarod.

 

 

Creeper:Mondhatjuk hogy ez a minecraft kabbalája Nincs hangja zöld de van olyan mod amiben lila vagy más szin.VIGYÁZAT VELE HA SISTEREG ROBANI FOG DE VAN UGY IS HOGY SISTEREG ÉS JÖN UTÁNAD.

 

 

 

enderman:nagyob mint a többi szörny teleportál.Kiszedhet blockokat és leisteheti.Ha rád néz akor már neked jön megütödt akor elteleportál máshova és megint neked jön vagy elmegy teljesen.

 

 

Ez nagyon idegesitő szétlö ez minden hol ott van este is barlang csak nappal nem mert elég

 

 

ÁLLATOK

 

Az állatok nagyon hasznosak a bárány-nak a böréből vagy milyéből lehet ágyat csinálni.A disznó az hust ad meg lehet rajta lovagolni.A tehén az tejet ad csak 1 vödör és jobb klik meg abol birjul a nyerget craftolni és bör páncélt és a hust is add.Farkas enek ha atsz csontott akor a baráttod lesz ha nem lesz akor kell neki még csont(mert telhettetlen xD xD xaxa)tyúk ez ad tojást meg tollat.Van olyan tehén amin piros gomba nő nem tom hogy mit add.

 

A NETHER

(pokol olyasmi xD)

A legjobb bene hogy szerezz hetünk lámpát meg olyan anyagott amit megyujtasz és soha az éledbe nem fog eloldodni meg még 1 nem valo semmire.Szörnyek is vanak ott.

 

 

Nether szörnyek

 

ghast(szellem)Ez tüzlabdákat dob leveg és higyétek ell nekem hogy nagyon szép a hangja xD.

 

 

Van még a zombipigman magyarul zombiemberdiszno-röviden zombidiszno az semleges ha meg üttöd akor minden olyan fajta meg támad.

 

Meg még pár szörny ami csak az alpha-ban jellentmeg

 

És itt van 1 szörny ami a legküllöncebb:

 

slime:Ez néha a pálya alyán találhato meg vagy ha beállitod hogy ne generáljon semmit de van 1 testvére is vörös meg bordo  és sárga ugyan azt tudd mind ez és ez tudd olyan szépen ütni hogy...

ugráll és rád is ugrik ha megőlöd akor lesz belöle még több csak kisebbek.

 

 

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Tetszik-e az oldal
Nem
Igen
Asztali nézet