MENÜ

minecraft !!!
Csak a kébzeleted szap határt

1.Ha most keztétek a játék-ott akor nézettek videokat ami be mutatja a játékot és a wikipédiábatt is tanácsos megnézni meg kell tanulni craft-olni ha ez kész akor már jöhet a játék

 

2.legyen házatok FONTOS legyen tetö-is mert a pok áttmászi a fallat 2 másodperc allat megöll és ha megölittek be spwn-oll még több a házad elé és őő is átt mászi a fallat xD de tanácsos barlangott keresni.

 

3.soha de soha ne menyetek az npc-bányába mert ott minden szörny van minden arra gondolok amikor sinett meg olyasféllét találltok amit nem ti raktatoÜdv elvihetem oda pl sin fa fákja.

 

4.sivatag ba ne legyen a házatok mert oda spawn-ol nak legtöben.

 

5.Ne menyettek ell mesze a házatok bol csak ha lesz iránytű-tök van de az csak az eredeti spawn-helyedre mutat de hát ahova dobott be a játék 1 de térkép az a legfontos-abb.

 

6.Ha bányászni mész akor mindig pakoly ki minden cuccot ami nem kell és csak az legyen ami kell ami kell a bányászáshoz:csákány de legyen kő mert a fa az nem valo semmi re csak a szént biri és a vas vagy a gyémánt az arany az olyan mint a fa kiütsz 8 követ és kész.És ha lefelle mész mindig ugy legyen hogy üs le ketött és aztán meny le mert ha láva lesz alattad és te meg alatt ad bányászol akor 1esen belle mész és a dolgaidd elégnek

Weblap készítés ingyen

Szavazás

Tetszik-e az oldal
Nem
Igen
Asztali nézet